OBAVJEŠTENJE

Obavještavamo građane, korisnike naših usluga, da će u toku izvođenja radova na rekonstrukciji glavne saobraćajnice i J.P.“VODOKOM“ vršiti rekonstrukciju dijela vodovodne mreže na dionici od kružnog toka u centru do raskrsnice kod pravoslavne crkve. To podrazumijeva da će u toku izvođenja radova dolaziti do povremenih prekida u redovnom napajanju pitkom vodom zgrada i objekata koji se nalaze na potezu lijeve strane saobraćajnice (do rijeke Zgošće) duž cijele dionice izvođenja radova.

Za sve planirane aktivnosti na rekonstrukciji cjevovoda  prethodno ćemo obavještavati korisnike, a za nepredviđene situacije puknuća izazvanih od strane trećih lica naknadno ćemo obavještavati kao i o terminima završetka radova i ponovnog uspostavljanja urednog snabdijevanja vodom. Cilj rekonstrukcije cjevovoda je  zamjena  kompletne vodovodne instalacije (starosti iznad 50 godina). Realizacijom ovog cilja postigli bi kvalitetnije i sigurnije snabdijevanje čistom vodom.

Pozivamo korisnike u pomenutom dijelu gradske zone na razumijevanje i strpljenje u vremenskom periodu izvođenja radova, a možete nas kontaktirati putem telefona 032 55 79 50, dežura 060 32 97 744 ili na e-mail vodokom@bih.net.ba.